Eli eilen illalla on kotiuduttu raskaasta reissusta ja iloisia uutisia on kerrottavana. Rico oli tanskalaisella tuomarilla VAL ERI1 PU1 SERT CACIB ja VSP ja näin ollen pojasta tuli

EST MVA

1039966.jpg

vähän epäselvä kuva liekkö kuvaajan kädet tärisseet...

Jätti onnittelut matkaseuralaisille Karkille ja Tuijalle!!! Karkki oli ROP ja sai SERTIN ja CACIBIN eli on nyt myös KANS ja EST MVA. Upeeta mahtavaa tytöt ja KIITOS matkaseurasta olihan hauska reissu:)

Tänään aamulla sain iloisia uutisia etelästä... Viime yönä on syntynyt Vindille (Hurradonet Östina Östanvind) ja Ricolle jälkeläisiä. Siellä on 3 urosta ja 2 narttua. 1 uros on töpö ja selvästi harmaa ja muut ovat pitkähäntäisiä ja ruskehtavia emänsä mukaan. Emä ja pennut voivat tällä hetkellä hyvin!

Pari kuvaa hellusteluparista Vindistä ja Ricosta.

1039969.jpg

1039971.jpg

Eestin reissuun lisään vielä HUIPPU onnittelut Merjalle ja Hillalle! Hillasta tuli Eestin ja Ruotsin valio.  Ja Honda oli ROP junnu whippeteissä.  Rico käy tänä vuonna vielä pari kertaa ulkomailla ja sitten suunnitellaan mihin neiti lähtee ensi esiintymiselleen.... Ollut vähän kiireinen aamu ja juttu jäi kesken. Aamun varannut junalippuja, hotellihuonetta ja vaihtanut USAn dollareita ym.ym. Ja sitten vielä tämä pentu uutinen laittoi ajatukset sekaisin. Nyt pitäisi jaksaa purkaa tavarat että saa ne kohta taas pakata uusiksi seuraavaa reissua varten:)

Ihan pääsi unohtumaan tässä hässäkässä että Ava täytti maanantaina 7 kk. Onnea äiteen Nerpulle:)

1042875.jpg

KIITOS KAIKILLE ONNITTELUISTA JA TAUSTAJOUKOILLE ISO HALAUS!!!!!!