Viikko sitten keskiviikkona Ricon kanssa lähdettiin ajelemaan kohti etelää. Jämsänkoskelta jatkettiin matkaa Leenan ja Saaran kanssa kohti Helsinkiä jonne Rami meitä ystävällisesti lähti viemään. Tampereelta tuli Tarja kyytiin ja Iittalasta Maije. Riitta, Markku ja Irma sitten tavattiin satamassa. Heti alussa alkoi matkanteko vähän tökkimään kun laiva jolla piti Tallinnaan mennä jäi satamaan keulaportti ongelmien vuoksi. Jouduttiin sitten odottelemaan 4 tuntia satamassa seuraavaa laivaa. Tallinasta pakattiin koirat ja tavarat eestiläisten bussiin ja pitkä matka kohti Valko-Venäjää pääsi alkamaan. No rajallahan taas oli ihan omat kuviot ;) sinneppä ei sitten käynytkään tällä kertaa normaali matkavakuutus vaan piti poliisilta ostaa heidän oma vakuutuksensa... maksoi viikoksi kokonaista 2 euroa ja onneksi ei sattunut mitään koska en halua tietää mitä tämmöinen vakuutus loppupelissä korvaisi. Torstaina alkuillasta saavuimme hotellille jossain päin Valko-Venäjää. Ja perjantai aamuna matka jatkui kohti Ukrainaa ja Kiovaa. Tullissa taas ihmeteltiin 3.5 tuntia vaikka passin ja linkkarin tarkastukseen meni vain puoli tuntia. Päivällä saavuimme määränpäähän ja oli kiva kun kerkesi kunnoilla ulkoilla koirien kanssa ja nukkua 9 tunnin yöunet ennen näytelmiä. Sen verran väsynyt reissaamisesta ettei unettomuudesta jännityksen vuoksi ollut ongelmaa. Lauantaina hyvissä ajoin olimme näyttelypaikalla jonne koottiin iso leiri jossa joku oli aina paikanpäällä. Meillä nimittäin oli inhottavasti suurimmalla osalla kehä samaan aikaan. Siellä ilmoitettiin ainoastaan kehän aloitusaika ja rotujen järjestystä muutettiin muutamassa kehässä ilman mitään erillistä ilmoitusta eli koko aamun sai olla kehän reunalla valmiina esiintymään. Sunnuntaina sitten näyttelyiden jälkeen lähettiin kohti Liettuaa ja Vilnaa jossa yövyimme. Matka kesti 17 tuntia taukoineen ja pieni linja-auton korjaus taukokin oli matkan varrella. Tiistai aamuna viimeinen etappi kohti tallinnan satamaa ja sieltä sitten kotiin. Tänä aamuna 26 tunnin kotimatkan jälkeen saavuimme Ricon kanssa turvallisesti ja väsyneinä kotiin. Matka oli tosi onnistunut kaikin puolin. Oli erittäin hauskaa matkaseuraa ja 10 koiraa oli mukana ja 10 Ukrainan muotovaliota tuli takaisin sekä kaksi inttiä!!! ONNITTELUT KAIKILLE KOIRULEILLE OMISTAJINEEN HYVÄSTÄ MENESTYKSESTÄ ETENKIN VIKILLE JA XIRALLE INTTI VALIOITUMISESTA JA GÖÖTTI EETULLE UKRAINAN VALION ARVOSTA! JA KIITOS KAIKILLE MUKAVASTA MATKASTA: ERITYISESTI LEENALLE,SAARALLE JA MAIJELLE! Taisipa olla hauskin ulkomaan näytelmäreissu missä olen ollut mukana. Taustajoukoille jälleen kerran isot halit!

Sitten Ricon tulokset:

26.4 VAL ERI1 PU1 SERT CACIB ROP> UKRAINAN MUOTOVALIO

 tuomari TINO PEHAR KROATIA

27.4 VAL ERI1 PU1 SERT CACIB ROP

tuomari LEIF LEHMANN JORGENSEN TANSKA

1514729.jpg

Kuvat Hanna Kukkola

1514730.jpg

Sunnuntaina sitten Leif Lehmann Jorgensen arvosteli myös 5 ryhmän ja poimi Ricon 6 parhaan joukkoon vaikkei sitten sijoittanutkaan niin olipa upeaa kun tuomari pyytää kehän keskelle ja jatkoon. Ja sitten muutama kuva reissusta. En saanut kehistä kuvia mutta yksi suomalainen kuvasi gööttikehää ja aikoi lähettää kuvia sähköpostiini.

Eetu ja Rico menossa Helsingissä laivaan.

1513922.jpg

Matkalla linja-autossa Riitta,Saara, Markku,Leena ja Maije

1513925.jpg

Ricosta hotelleissa ihan ykkös juttu oli parvekkeet. Sieltä oli mukava ihmetellä maailman menoa

1513927.jpg

eikä meinannut sisälle malttaa millään.

1513933.jpg

Ukrainan tullissa ooteltiin ja ooteltiin. Oli muillakin vissiin oottamista ja selittelyä.

1513929.jpg

Riconkin ilme jo kertoo että eiköhän tämä oottelu jo passaa. Rico ilmoittaa hyvin selvästi aina kun alkaa tympimään työntämällä nenän häkistä ulos ja puhisee nenän kautta ihan mahottomasti.

1513924.jpg

Pari "ujoa hymyä" meitin leirissä.

1513932.jpg

Ricon palkinnot ja muotovalion vahvistus&ruusuke

1513938.jpg

1513936.jpg

1513935.jpg

Ilouutisena vielä loppuun että saatiin tänään tarjous meitin asunnosta joka hyväksyttiin :)) josko nyt päästäisiin kattelemaan kauan haaveissa ollutta omakotitaloa.

Hauskaa Vappua kaikille! Minä kohta 40 tuntia valvoneena vietän vappua menemällä nyt justiinsa nukkumaan! Perjantaina lähdenkin sitten hakemaan Avaa kotiin Joensuusta! Kyllä on ollut niin ikävä tyttöä ettei voi sanoin kuvata!