Tänään esiinnyttiin erittäin mielenkiintoisella alustalla. Vettä riitti nilkkaan asti ja mutaiset kohdat olivat haastavia... pysyykö kenkä jalassa vai jatkaako sukkasillaan Yleinen esittämistapa oli tällainen.

1725210.jpg

Rico oli tänään EH.n arvoinen. Turhan kookas ja esiintyminenkin oli aivan kamalaa. Eipä ollut Ricon mieleen vedessä ja kurassa juokseminen ja kun ne nartutkin taas mielessä.

Ava sitten yllätti kyllä aivan täysillä. Oli NUO ERI/1 PN4 SERT  ;) Ja neiti kyllä esiintyi hyvin vedestä ja kurasta välittämättä. Kyllä on hyvä mieli! Huomenna jatketaan vesijuoksua ja katsotaan mitä uusi päivä tuo tullessaan. Tänään tuomarina siis J.STÄÄV , RUOTSI.

1725205.jpg

1725202.jpg

Ava kehässä

1725197.jpg

Hieman kurainen esiintyjä

1725207.jpg

Tänään suojuoksu kisat jatkuivat tosin vähän parempi oli kehä eiliseen verrattuna. Mutta ettei olisi ollut liian hyvä kesken gööttikehän taivas repesi ja vettä tuli kaatamalla. Tuomarina tänään LEIF LEHMANN JÖRGENSEN.

Rico VAL ERI 1 PU 2

Ava NUO ERI 1 PN 2 SERT

Eipä olisi paremmin voinut loppua meidän näyttelyvuosi, kaksi sertiä samalle viikonlopulle... Huikeeta :) Ensi vuonna jatketaan Avan kanssa ja Ricokin käy esillä silloin tällöin. Nyt alamma keskittymään muutto hommiin! Ja seuraava reissu tehdäänkin sitten molempien kanssa elokuun lopulla paimennustaipumus testiin! Kesän jatkoa kaikille!

SUURI KIITOS KAIKILLE ONNITTELIJOILLE!