Sen verran taaksepäin että vuoden vimppana päivänä 2012 me Lassen kanssa päätettiin että jos ollaan Tuijan luottamuksen arvoisia ja hän myy meille pennun niin uusi vuosi 2013 alkanee uudella perheenjäsenellä :) <3.

Tämmöistä ihastuttavaa pojan pöllykkää sitä sitten ooteltiin tammikuun 19 päivänä kotiin.

lasse%20ja%20kamu-normal.jpg

Ja ikimuistoinen vuosihan tässä alkaa olla takana. Harrastuksissa käynti pompsahti taas valloilleen kun keväästä asti ollaan käyty Kamun kanssa tokossa ja agissa säännöllisesti ja näyttely treeneissä silloin tällöin. Paimennustakin Kamu kävi kokeilemassa.

kamu%20paimentaa%20058-normal.jpg

Kesällä Kamu kävi muutaman pentunäyttelyn ja ihan kivoja arvosteluita tuomarit Kamusta kirjoitteli. Nyt syksyn aikana ollaan käyty 6 kertaa junnuissa tuloksilla 1x EH, 5x ERI ja kerran saatiin SA :) Eli hienosti meni näyttelyiden osalta.

Kamu%20oulu%20kv-normal.jpg

Nyt mun innostus ja lienee Kamunkin alkaa kallistumaan agin pariin. Eli agia jatketaan ensi vuonnakin säännöllisesti ja muutamat näyttelytkin varmaan siihen kylkeen. Ava kävi kerran tuuraamassa Kamua agitunnilla ja oli niin into piukeena että yritän nyt saada Avalle oman treenipaikan. Samalla heitin itselleni haasteen mutta saapa nähdä onko minusta lunastamaan se... Ensi vuosihan sen sitten näyttää ;)

Mun viimevuoden ehdoton kohokohta ja kultaisin muisto harrastusten osalta on kun äitee ja poika olivat molemmat Oulun näyttelyssä vetskuissa. Cilla oli ROP-VET ja Rico VSP-VET. Hellyyttävää <3

oulun%20menestys%20011-normal.jpg

Parasta vuodessa on tietysti ollut että koirat ovat olleet terveitä Ricon alkuvuoden kipuja lukuunottamatta. Sekin homma loppui kun pimpula ja pampula poistettiin kipua tuottamasta. Ollaan saatu uusia mukavia koirakamuja ihmisineen. Tehty mukavia reissuja ym. ym.

Kiitos kaikille ystäville kuluneesta vuodesta ja jatketaan ensi vuonnakin koiramaista menoa hyvässä hengessä ;)

Elikkäs meidän poppoo toivottaa kaikille:

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2014!!