Nalle esiintyi minua komentaen ja paimentaen Rovaniemellä Anneli Pukkilalle tuloksella

JUN ERI1 SA PU1 SERT ROP

Annelin mielipide Benskasta:

Oikea ilmeinen pää, kaunis kaula, hyvä ylälinja. Kokoon riittävä raaja luusto. Hyvä etuosa ja takaosa. Liikkuu rodunomaisesti riitävällä askeleella halutessaan, hyvin edestä ja takaa. Hyvät värimerkit, valkoinen niska läikkä. Hyvä karva.

DSC_0039.jpgDSC_0025.jpg

Tampereella oli esillä Hinni ja Loki Pekka Teinin kehässä ja upeasti oli sisko ja veikka ekan näyttelynsä vetäneet <3. Onnea Inka, Lotta ja Tuulikki!! Todella hieno päivä Sadepilven junnuilla :)

Loki JUN ERI2 SA

"Ikäisekseen erittäin tiivis ja ryhdikäs nuori uros.
Hieno pää, jossa kauniit värimerkit ja tummat silmät.
Hyvä raajakorkeus ja rungon pituus.
Erinomainen takaosa.
Liikkuu rodunomaisesti  ja tasapainoisesti."

Hinni JUN EH

Ensiksi Pekka Teinin arvostelu ja sitten Inkan arvostelu Hinnistä <3

Keskikokoinen feminiininen, rotutyypiltään erinomainen narttu. Hieman kevyt kuono-osa. Hyvä eturinta ja säkä. Melko pehmeä selkä sekä seistessä että liikkeessä. Hieman niukat takakulmaukset. Hyvä turkki.

Ja ylläripylläri, koira on käsiteltävissä. :-)

*****
Ja päälle vielä mun arvostelu :-D:

Maailman suloisin ja ihanin pikkarainen pööttityttö, joka osaa hurmata koiraa kohtaan kovasydämisimmänkin kissaihmisen ja todistajien läsnäollessa myös käyttäytyä näytelmäkerhossa vähintään takapihan tokovalion taidoin. Kiersi kehää nuuskimatta maata, antoi katsoa hampaat ja seisoi silhuettina hirmu kärsivällisesti, jos kohta töpelö esittäjä ei huomannut, että takajalat oli mahan alla. Vaikeutti taatusti seisomista entisestään. Kaunis katse, joka sulattaa jään kuin jään ja jonka avulla saa monta palaa palvikinkkua.
Kertakaikkiaan siis erinomaisen ihana koira, joka minulla on ollut suuri kunnia ja onni saada kumppaniksi tälle pätkälle matkaa. ❤

Hinni ja Loki ❤❤

Hinni2.jpgHinni%20ja%20Loki.jpg

Hinnin ja Lokin kuvat: Inka Mattila

 

Me keskitytään nyt Nallen kanssa hiljaa esiintymiseen ja ehkäpä kesällä pyörähdetään vielä pari kertaa junnuilemassa :D