Tyttöjen kanssa tehtiin raskas reissu Jällivaaraan joka kylläkin kannatti. Kahden tunnin yöunilla sunnuntaina aamuyöstä lähdettiin kotoa ja 19 tuntia meni koko matkaan. Jällivaarassa satoi koko päivän vettä eli tosi mukava näyttely ilma... Tulomatka oli aivan kaamea. Välillä tuli niin lujaa vettä että ajelimma 20 km/h ja auton pyyhkijät eivät riittäneet että olisi eteensä nähnyt. Mutta antoisa reissu ja onneksi päästiin turvallisesti kotiin.

Tyttöjen tulokset:

Tuomari: ANNIKA ULLTVEIT-MOE

AVA: 

VAL ERI1 CK PN2 CACIB

CILLA:

VET ERI1 CK PN1 SERT ROP ROP-VET BIS4 VET ja BLÅGULAHUND4 > SE MVA 

Veteraani ryhmän arvosteli BIRGITTA SVARSTAD ja blågulahundin ANNIKA ULLTVEIT-MOE.

Kyllä on niin iloinen mieli Cillan menestyksestä ettei voi sanoin kuvata. Niin se tuli meitin 10 v. mummasta Ruotsin valio JES!!!!!!

KIITOS äidilleni matkaseurasta ja Cillan upeasta esittämisesta PN kehässä. Niin ne "mummot" esittivät itsensä meidän "tyttöjen" edelle

SE MVA FENNICAN PRISCILLA  " CILLA"

Keväällä kun aloin suunnittelemaan tämän kesän näyttelyitä ja Avallehan minä suunnittelin näitä Ruotsin reissuja ja siinä sitten vaan välähti että miksei Cillakin voisi Ruotsiin lähteä tyttärensä seurassa. Ja haaveesta tuli totta kun molemmat tytöt ovat nyt Ruotsin valioita. Nyt on sitten edessä Suomen näyttelyitä muutamana viikonloppuna .